Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Lehdistötiedotteet

   Kutsu Aspon ja Telkon sijoittajatilaisuuteen 22.11.2017

   Julkaistu 03.11.2017

   ASPO OYJ                                         LEHDISTÖTIEDOTE                         3.11.2017


   KUTSU ASPON JA TELKON SIJOITTAJATILAISUUTEEN 22.11.2017


   Aspo kutsuu analyytikot, institutionaaliset sijoittajat ja talousmedioiden edustajat Aspon ja Telkon sijoittajatilaisuuteen.

   Aika:                keskiviikkona 22. marraskuuta 2017 klo 11.00-13.00
   Paikka:            Hotelli Kämp, Akseli Gallen-Kallela-kabinetti, Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki

   Lounastilaisuudessa Aspon toimitusjohtaja Aki Ojanen kertoo Aspon omistamien liiketoimintojen roolista Aspo-konsernin pitkän ajan taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa sekä käy läpi liiketoimintojen strategiaa ja markkinaympäristöä.

   Aspon tytäryhtiön Telkon toimitusjohtaja Kalle Kettunen esittelee yhtiön päivitetyt pitkän ajan taloudelliset tavoitteet ja strategiset toimenpiteet. Tavoitteena on jatkaa voimakasta kannattavaa kasvua. Telko on Suomen ja lähialueiden johtava muoviraaka-aineiden ja teollisuuskemikaalien asiantuntija ja jakelija. Yhtiön kansainväliset päämiehet, laaja asiakaskunta ja vahva jalansija idän markkinoilla, yhdistettynä tehokkaaseen logistiikkaan tuovat yhtiölle selkeitä kilpailuetuja.

   Ilmoittautuminen ja lisätietoja

   Tapahtumapäivänä julkaistaan pörssitiedote tilaisuudessa käsiteltävistä aiheista, ja esitysmateriaali julkaistaan Aspon verkkosivustolla www.aspo.fi. Tilaisuus on suomenkielinen ja materiaalit ovat englanninkielisiä.

   Ilmoittautumiset 16.11. mennessä:  ilmoittautuminen@aspo.com tai puh. 040 7595 925/Hilkka Jokiniemi. 

   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja

   Lisätietoja:
   Rahoitusjohtaja Harri Seppälä, Aspo Oyj, puh. 09 5211 tai 0400 617 201, harri.seppala(a)aspo.com tai johdon assistentti Hilkka Jokiniemi, Aspo Oyj, puh. 040 7595 925, hilkka.jokiniemi(a)aspo.com


   JAKELU:
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua. 

   Telko on johtava muoviraaka-aineiden ja teollisuuskemikaalien asiantuntija ja jakelija. Liiketoiminta perustuu alan parhaiden kansainvälisten päämiesten edustuksiin sekä oman henkilöstön asiantuntemukseen. Telkon liikevaihto vuonna 2016 oli 240,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 10,1 miljoonaa euroa.