Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Muutos Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan

   Julkaistu 16.11.2017

   ASPO OYJ             PÖRSSITIEDOTE        16.11.2017 klo 10.30     
      
    
   MUUTOS ASPON OSAKKEENOMISTAJIEN NIMITYSTOIMIKUNTAAN

   Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan nimetty Vehmaksen suvun edustaja Tatu Vehmas on ilmoittanut olevansa estynyt toimimasta toimikunnan jäsenenä. Vehmaksen suku on valinnut hänen tilalleen edustajakseen Tapio Vehmaksen.

   Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan kuuluvat tämän muutoksen jälkeen:

   • Veronica Timgren, Nybergin suku mukaanlukien Oy Havsudden Ab
   • Tapio Vehmas, Vehmaksen suku
   • Reima Rytsölä, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
   • Mikko Mursula, Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

   Lisäksi Aspon hallituksen puheenjohtaja Gustav Nyberg toimii toimikunnan asiantuntijana. Toimikunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan.

   Osakkeenomistajien nimitystoimikunta valmistelee ja esittelee yhtiökokoukselle ehdotukset hallituksen jäsenten palkitsemisesta, lukumäärästä ja hallitukseen valittavista jäsenistä. Nyt valittu nimitystoimikunta toimittaa yhtiön hallitukselle ehdotuksensa vuoden 2018 varsinaiselle yhtiökokoukselle 1.1.2018 mennessä.

   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja

   Lisätiedot:
   Gustav Nyberg, hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 40 503 6420, gustav.nyberg@aspo.com     Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.   JAKELU:      
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi