Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Keijo Keränen nimitetty Aspon rahoitusjohtajaksi

   Julkaistu 20.12.2019

   Aspo Oyj  
   Pörssitiedote    
   20.12.2019 klo 9.00

   Keijo Keränen nimitetty Aspon rahoitusjohtajaksi

   Aspo-konsernin rahoitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.3.2020 alkaen KTM Keijo Keränen (s.1977). Hän raportoi tehtävässään konsernin toimitusjohtaja Aki Ojaselle.

   Keränen on toiminut vuodesta 2013 alkaen HKScanin rahoitusjohtajana ja 2017 alkaen myös yhtiön sijoittajasuhteista vastaavana johtajana. Aiemmin urallaan hän on vastannut myös Lassila & Tikanojan rahoituksesta ja sijoittajasuhteista sekä toiminut tilintarkastajana Grant Thorntonilla.

   Keränen seuraa tehtävässä Harri Seppälää, joka on ilmoittanut jättävänsä rahoitusjohtajan tehtävän keväällä 2020 terveydellisistä syistä johtuen. 

   ”Olemme erittäin mielissämme saadessamme Keijon jatkamaan Harrin ansiokasta työtä Aspon rahoituksesta ja sijoittajasuhteista vastaavana johtajana. Keijon vankka asiantuntemus ja pitkällinen kokemus tekevät hänestä erinomaisen vahvistuksen monialayhtiö Aspon johtoryhmään”, sanoo Aspo-konsernin toimitusjohtaja Aki Ojanen.


   ASPO Oyj

   Aki Ojanen
   Toimitusjohtaja


   Lisätiedot:
   Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja
   puh. +358 9 5211, aki.ojanen@aspo.com

   JAKELU:
   NASDAQ OMX Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B-asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.