Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Kauko Oy:n toimitusjohtaja eroaa

   Julkaistu 09.01.2018

   ASPO OYJ             PÖRSSITIEDOTE        9.1.2018 klo 15.00     
    

   KAUKO OY:N TOIMITUSJOHTAJA EROAA

   Aspo-konserniin kuuluvan Kauko Oy:n toimitusjohtaja ja Aspo-konsernin johtoryhmän jäsen Sami Koskela on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta. Vt. toimitusjohtajana toimii toistaiseksi Aspo Oyj:n talousjohtaja Arto Meitsalo.

   Kauko kehittää liikkuvan tietotyön kokonaisratkaisuja sekä lisää energiatehokkuuslaitteiden myyntiä aurinkosähkömarkkinoiden kasvun myötä. Viime vuosina Kaukon liiketoimintaa ja rakennetta on selkeytetty ja yksinkertaistettu viimeisimpänä toimenpiteenä Kiinan toimintojen lopettaminen.

   Aspo on kehittänyt Kaukon strategiaa ja liiketoimintaa pitkäjänteisesti. Kauko on Aspon pienin liiketoiminta ja se on keskittynyt kotimarkkinaansa Suomeen. Kiitämme Samia hänen vahvasta panoksestaan Kaukon liiketoiminnan kehittämisessä\", sanoo Aspo Oyj:n toimitusjohtaja ja Kauko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen.

   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja

   Lisätiedot:
   Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja ja Kauko Oy:n hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 9 5211, +358 400 106 592, sähköposti: aki.ojanen@aspo.com   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.


   JAKELU:      
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi