Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspo Oyj:n osakkeelle uusi LP-markkinatakaus

   Julkaistu 18.09.2019

   ASPO Oyj  
   Pörssitiedote    
   18.9.2019 klo 13.00

   Aspo Oyj:n osakkeelle uusi LP-markkinatakaus

   Aspo Oyj on solminut Lago Kapital Ltd:n kanssa Nasdaq Helsinki Oy:n Liguidity Providing (LP) -toiminnan edellytykset täyttävän markkinatakaussopimuksen. Samassa yhteydessä Aspo Oyj on irtisanonut aiemmin voimassa olleen Aspo Oyj:n ja Nordean välisen LP-markkinatakaussopimuksen. Sopimuksen mukainen markkinatakaus päättyy perjantaina 18.10.2019.

   Uuden sopimuksen mukainen markkinatakaus alkaa maanantaina 21.10.2019. Sopimuksen mukaan Lago Kapital Oy antaa Aspo Oyj:n osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen siten, että suurin sallittu osto- ja myyntitarjouksen välinen erotus on 3 % laskettuna ostotarjouksesta. Tarjoukset sisältävät vähintään 3000 euroa vastaavan osakemäärän. Sopimus on voimassa kolmen kuukauden määräajan jälkeen toistaiseksi. Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Markkinatakauksen avulla pyritään lisäämään osakkeen likviditeettiä sekä pienentämään osakkeen hinnan volatiliteettiä, ja näin helpottamaan erityisesti yksityissijoittajien kaupankäyntiä.


   ASPO Oyj

   Aki Ojanen
   Toimitusjohtaja


   Lisätiedot:
   Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh. +358 9 5211, aki.ojanen@aspo.com
   Arto Meitsalo, Aspo Oyj:n talousjohtaja, puh. +358 9 521 4020, arto.meitsalo@aspo.com

   JAKELU:
   NASDAQ OMX Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.