Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Lehdistötiedotteet

   Kutsu Aspon puolivuosikatsauksen julkistamistilaisuuteen

   Julkaistu 07.08.2018


   Aspo Oyj julkistaa tammi-kesäkuun 2018 puolivuosikatsauksen tiistaina 14.8.2018 noin klo 10.00. 

   Analyytikoille, sijoittajille ja medialle suunnattu tiedotustilaisuus pidetään tiistaina 14.8. klo 14.00 Hotel Kämpin Akseli Gallen-Kallela -salissa, Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki. Tilaisuus on suomenkielinen. Puolivuosikatsauksen esittelee toimitusjohtaja Aki Ojanen. Puolivuosikatsaus ja esitysmateriaali ovat saatavilla ennen tiedotustilaisuuden alkua osoitteessa www.aspo.fi.

   Tiedotustilaisuutta voi seurata suorana webcast-lähetyksenä Aspon kotisivuilla (www.aspo.fi) klo 14.00 alkaen. Webcast-lähetyksen taltiointi on katsottavissa osoitteessa www.aspo.fi myöhemmin samana päivänä.

   Ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään perjantaina 10.8.2018 Johanna Suhoselle, johanna.suhonen@aspo.com.


   ASPO OYJ

   Aki Ojanen 
   toimitusjohtaja

   Lisätietoja: 
   Harri Seppälä, rahoitusjohtaja, +358 400 617 201, harri.seppala@aspo.com 


   JAKELU:
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi


   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.

   Aiheet: Osavuosikatsaus