Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Telkon toimitusjohtaja Kalle Kettunen jättää yhtiön

   Julkaistu 20.05.2019

   Aspo Oyj
   Pörssitiedote
   20.5.2019 klo 13.00


   Telkon toimitusjohtaja Kalle Kettunen jättää yhtiön


   Aspo-konserniin kuuluvan Telko Oy:n toimitusjohtaja Kalle Kettunen on irtisanoutunut ja jättää yhtiön. Telkon hallitus on tänään nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi yhtiön talousjohtaja Tomi Tannisen. Hallitus käynnistää hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi.

   Kettunen nimitettiin toimitusjohtajaksi vuonna 2009, ja hänen johdollaan Telko on kasvanut johtavaksi muoviraaka-aineiden ja teollisuuskemikaalien asiantuntijaksi sekä jakelijaksi erityisesti Itä-Euroopan markkinoilla.

   ”Kalle Kettusen toimitusjohtajakaudella Telko on ottanut merkittäviä kehitysaskeleita ja laajentanut liiketoimintaansa uusille markkinoille. Kallen johdolla Telko on kymmenessä vuodessa kaksinkertaistanut liikevaihtonsa ja nelinkertaistanut liikevoittonsa, ja tässä kehityksessä Kallen liiketoimintaosaamisella ja kansainvälisellä kokemuksella on ollut merkittävä rooli”, sanoi Telkon hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen.

   ”Haluan koko hallituksen puolesta kiittää Kallea lämpimästi hänen panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotan hänelle onnea tuleviin haasteisiin. Telkon hallitus keskittyy nyt löytämään yhtiölle toimitusjohtajan, jonka johdolla Telkon menestystarinan seuraava luku kirjoitetaan.”

    

   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja

   Lisätietoja:
   Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja ja Telko Oy:n hallituksen puheenjohtaja,
   puh. +358 9 521 4010, +358 400 106 592, aki.ojanen@aspo.com


   Jakelu:         
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi


   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.