Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt yrityskaupan, jolla Aspon ESL Shipping Oy ostaa AtoB@C Shipping AB:n ja AtoB@C Holding AB:n osakekannat

   Julkaistu 27.07.2018

   ASPO OYJ            PÖRSSITIEDOTE       27.7.2018    klo 13.00

   KILPAILU- JA KULUTTAJAVIRASTO ON HYVÄKSYNYT YRITYSKAUPAN, JOLLA ASPON ESL SHIPPING OY OSTAA ATOB@C SHIPPING AB:N JA ATOB@C HOLDING AB:N OSAKEKANNAT

   Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on tänään antamallaan päätöksellä hyväksynyt yrityskaupan, jolla Aspo Oyj:n täysin omistama varustamo ESL Shipping Oy ostaa varustamoliiketoimintaa harjoittavien AtoB@C Shipping AB:n ja AtoB@C Holding AB:n osakekannat (AtoB@C). Aspo Oyj on tiedottanut yrityskaupasta 29.6.2018 pörssitiedotteella. Osapuolet ovat nyt saaneet kaikki ennen yrityskaupan täytäntöönpanoa vaadittavat viranomaishyväksynnät.

   Aiemmin tiedotetun mukaisesti kauppa arvioidaan saatavan päätökseen tämän vuoden kolmannen neljänneksen aikana. Aspo tiedottaa kaupan toteuttamisesta erikseen.

   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja

   Lisätietoja:

   Aki Ojanen, Aspon Oyj:n toimitusjohtaja ja ESL Shippingin hallituksen puheenjohtaja,
   +358 400 106 592, aki.ojanen@aspo.com

   Mikki Koskinen, ESL Shippingin toimitusjohtaja,
   +358 50 351 7791, mikki.koskinen@eslshipping.com


   Jakelu:         
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi


   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.

   ESL Shipping on kuivia irtolasteja kuljettava varustamo. Yhtiön tärkeimpiä asiakkaita ovat terästeollisuus, energiantuottajat sekä kemianteollisuus ESL Shipping varmistaa teollisuuden ja energiantuotannon raaka-ainekuljetukset ympärivuotisesti vaikeissakin sääolosuhteissa. Varustamo tarjoaa erityispalveluina suurten valtamerialusten lastauksia ja kevennyksiä merellä.