Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspon tilinpäätös ja vastuullisuusraportti vuodelta 2019 on julkaistu

   Julkaistu 09.03.2020

   ASPO Oyj                            
   Pörssitiedote                      
   9.3.2020 klo 12.00


   Aspon tilinpäätös ja vastuullisuusraportti vuodelta 2019 on julkaistu

   Aspo-konsernin tilinpäätös, toimintakertomus ja vastuullisuusraportti vuodelta 2019 on julkaistu yhtiön kotisivuilla www.aspo.fi. Aspon vuosi 2019 -julkaisun voi tilata myös painotuotteena joko yhtiön kotisivuilta, puhelimitse numerosta (09) 521 4100 tai sähköpostitse viestinta@aspo.com. Pdf-versio on tämän tiedotteen liitteenä.

   Lisäksi yhtiön kotisivuilla on julkaistu yhteenveto Aspon vuodesta 2019. Yhteenvedossa esitellään Aspon vuoden 2019 avainluvut ja kerrotaan lyhyesti konsernin tapahtumista ja liiketoiminnasta.

   Aspo on julkaissut myös erillisen selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvityksen vuodelta 2019 yhtiön kotisivuilla www.aspo.fi > Hallinnointi > Hallinnointiperiaatteet.

   Raportit on julkaistu suomeksi ja englanniksi.


   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja

   Lisätiedot:
   Sijoittajaviestintä: Keijo Keränen, rahoitusjohtaja, puh. 09 521 4035, keijo.keranen@aspo.com

   LIITTEET
   Aspon Vuosi 2019 -julkaisu
   Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2019


   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.
    
   Jakelu:         
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi