Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspon tilinpäätös ja vastuullisuusraportti 2017 on julkaistu

   Julkaistu 20.03.2018

   ASPO OYJ                            PÖRSSITIEDOTE          20.3.2018      klo 15:10


   ASPON TILINPÄÄTÖS JA VASTUULLISUUSRAPORTTI 2017 ON JULKAISTU

   Aspo-konsernin tilinpäätös, toimintakertomus ja vastuullisuusraportti 2017 on julkaistu yhtiön kotisivuilla www.aspo.fi. Julkaisun voi tilata myös painotuotteena joko yhtiön kotisivuilta, puhelimitse numerosta (09) 521 4100 tai sähköpostitse viestinta@aspo.com. Pdf-versio on tämän tiedotteen liitteenä. Lisäksi yhtiön kotisivuilla on julkaistu Focus -julkaisu, jossa esitetään Aspon avainluvut 2017 ja kerrotaan lyhyesti konsernin tapahtumista ja liiketoiminnasta.

   Aspo on julkaissut myös erillisen selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvityksen vuodelta 2017 yhtiön kotisivuilla www.aspo.fi > Hallinnointi > Hallinnointiperiaatteet.

   Raportit on julkaistu suomeksi ja englanniksi.

   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja   LIITTEET
   Tilinpäätös ja vastuullisuusraportti 2017

   Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2017


   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.
    


   Lisätiedot:
   Sijoittajaviestintä: Harri Seppälä, rahoitusjohtaja, puh. +358 400 617 201, harri.seppala@aspo.com  
   JAKELU:      
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi