Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Lehdistötiedotteet

   Kutsu Aspon pääomamarkkinapäivään 2018

   Julkaistu 01.11.2018

   Aspo Oyj
   Lehdistötiedote
   1.11.2018 klo 9.00

   Aspo kutsuu analyytikot, institutionaaliset sijoittajat ja talousmedioiden edustajat Aspon pääomamarkkinapäivään keskiviikkona 21.11.2018. Tilaisuus järjestetään Hotelli Kämpin Akseli Gallen-Kallela ja Jean Sibelius -kabinettissa (Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki). Tilaisuus alkaa buffet-lounaalla klo 11.00. Esitykset alkavat klo 11.30, ja tilaisuus päättyy klo 14.00.

   Pääomamarkkinapäivässä

   - Aspon toimitusjohtaja Aki Ojanen kertoo emoyhtiön roolista vastuullisena omistajana ja liiketoimintojen kehittäjänä. Hän esittelee Aspon pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseksi omistaja-arvoa kasvattaen.

   - ESL Shippingin toimitusjohtaja Mikki Koskinen käy läpi AtoB@C-yritysoston sekä uusinvestoinnin ympäristöystävällisiin LNG-aluksiin, mitkä ovat merkittävästi uudistaneet varustamoa. Tilaisuudessa tarkennetaan ESL Shippingin tulevaisuuden tavoitteet.

   - Telkon toimitusjohtaja Kalle Kettunen kertoo muoviraaka-aineiden ja teollisuuskemikaalien asiantuntija- ja jakeluyhtiön strategian edistymisestä ja päivittää vuoden 2017 sijoittajatilaisuudessa esiteltyjä asioita.

   - Leipurin toimitusjohtaja Mikko Laavainen avaa yhtiön uudistettua strategiaa leipomo- ja foodservice-liiketoiminnan ratkaisutoimittajana länsi- ja itämarkkinoilla. Hän esittelee myös Leipurin tulevaisuuden tavoitteet.

   Tilaisuus on suomenkielinen ja materiaalit ovat englanninkielisiä. Tilaisuutta voi seurata suorana webcast-lähetyksenä Aspon kotisivuilla (www.aspo.fi) klo 11.30 alkaen. Webcast-lähetyksen taltiointi on katsottavissa osoitteessa www.aspo.fi myöhemmin samana päivänä.

   Tapahtumapäivänä julkaistaan pörssitiedote tilaisuudessa käsiteltävistä aiheista, ja esitysmateriaali julkaistaan Aspon verkkosivustolla www.aspo.fi.

   Ilmoittautuminen

   Ilmoittautumiset 15.11.2018 mennessä. Ilmoitathan samalla  mahdolliset erityisruokavaliot.


   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja

   Lisätietoja:
   Harri Seppälä, rahoitusjohtaja, +358 40 0617 201, harri.seppala@aspo.com 
   Johanna Suhonen, johdon assistentti, +358 40 5032 227, johanna.suhonen@aspo.com