Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspon ESL Shipping allekirjoitti 37,6 miljoonan euron laivarahoitussopimukset

   Julkaistu 22.12.2023

   Aspo Oyj
   Pörssitiedote
   22.12.2023 klo 10.30

   Aspon ESL Shipping allekirjoitti 37,6 miljoonan euron laivarahoitussopimukset


   Aspon tytäryhtiö ESL Shipping Oy on allekirjoittanut kaksi luottosopimusta yhteismäärältään 37,6 miljoonaa euroa. Kummankin sopimuksen laina-aika on viisi vuotta ja lainat maksetaan takaisin laina-ajan kuluessa tasaisin välein.

   Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj ja luotoilla maksetaan takaisin olemassa olevat vastaavan suuruiset laivarahoituslainat. Lainat liittyvät ESL Shippingin irtolastialusten Viikin ja Haagan rahoitukseen, jotka molemmat ovat nesteytetyllä maakaasulla kulkevia 25 500 dwt:n jääkelpoisia yleisrahtialuksia, joissa on kolme nosturia.

   Aspo Oyj
   Rolf Jansson
   Toimitusjohtaja

   Lisätiedot:
   Arto Meitsalo, Aspo Oyj:n talousjohtaja, puh +358 40 5511422, arto.meitsalo@aspo.com

   Jakelu:
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo luo arvoa omistamalla ja kehittämällä liiketoimintoja pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Omistettujen yritysten tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä pyrkien edelläkävijyyteen vastuullisuudessa. Aspo tukee liiketoimintojen menestystä ja kasvua oikeilla kyvykkyyksillä. Aspo-konsernilla on liiketoimintoja 18 eri maassa ja sen palveluksessa on yhteensä noin 800 ammattilaista.

    

   Liite