Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Lehdistötiedotteet

   Aspo järjestää pääomamarkkinapäivän 1.12.2021

   Julkaistu 29.09.2021

   Aspo Oyj
   Lehdistötiedote
   29.9.2021 klo 09.00

   Aspo järjestää pääomamarkkinapäivän 1.12.2021

    

   Aspo järjestää pääomamarkkinapäivän keskiviikkona 1.12.2021. Tilaisuudessa esitellään konsernin strategiaa ja Aspon liiketoimintojen nykytilaa sekä tulevaisuudennäkymiä. Tilaisuudessa esiintyvät konsernin toimitusjohtaja Rolf Jansson ja Aspon omistamien liiketoimintojen toimitusjohtajat. Tarkempi agenda ilmoitetaan myöhemmin Aspon verkkosivuilla.

   Pääomamarkkinapäivän seuraaminen ja esitysmateriaalit

   Tilaisuutta voi seurata suorana webcast-lähetyksenä Aspon kotisivujen (www.aspo.fi) kautta klo 13 alkaen. Tallenne tapahtumasta on myös katsottavissa kotisivuilla myöhemmin samana päivänä. Tilaisuus on suomenkielinen ja esitysmateriaalit ovat englanninkielisiä.

   Tapahtumapäivänä julkaistaan pörssitiedote tilaisuudessa käsiteltävistä aiheista, ja esitysmateriaali julkaistaan Aspon verkkosivuilla.

   ASPO OYJ

   Rolf Jansson
   toimitusjohtaja

   Lisätietoja:
   Keijo Keränen, rahoitusjohtaja, +358 400 955 821, keijo.keranen@aspo.com

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.