Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Miska Kuusela on nimitetty Leipurin Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja Aspon johtoryhmän jäseneksi

   Julkaistu 25.10.2022

   Aspo Oyj
   Pörssitiedote
   25.10.2022, klo 16.00


   Miska Kuusela on nimitetty Leipurin Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja Aspon johtoryhmän jäseneksi


   Aspo-konserniin kuuluvan Leipurin Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja Aspo-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty DI, MSc Miska Kuusela (s. 1969). Kuusela aloittaa tehtävässään 2.1.2023.

   Miska Kuusela siirtyy Leipurin-konserniin Myllyn Paras Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Kuuselalla on pitkä kokemus elintarvikealan johtotehtävistä ja hän on toiminut aiemmin muun muassa Dava Foods Finland Oy:n ja Helsingin Myllyn toimitusjohtajana. 

   ”Miska Kuuselan vahva tausta nopeasti kehittyvältä elintarvikealalta sekä kokemus pääomasijoittajaomisteisista yhtiöistä luovat erinomaiset lähtökohdat johtaa merkittävässä transformaatiovaiheessa olevan Leipurin-konsernin strategian toteuttamista. Toivotan Miskan lämpimästi tervetulleeksi Aspo-konserniin”, sanoo Aspo-konsernin toimitusjohtaja ja Leipurin hallituksen puheenjohtaja Rolf Jansson.

   ”Leipurin on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa integroidessaan kesällä ostettua ruotsalaista Kobia Ab:ta osaksi konsernia ja luopuessaan samaan aikaan idän liiketoiminnoista. Odotan innolla, että pääsen kasvattamaan ja kehittämään yhtiötä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden sekä päämiesten kanssa”, sanoo Miska Kuusela.

   Aspo-konsernin toimitusjohtaja Rolf Jansson toimii Leipurin vt. toimitusjohtajana Miska Kuuselan aloittamiseen saakka.


   Aspo Oyj

   Rolf Jansson
   Toimitusjohtaja

   Lisätiedot:
   Rolf Jansson, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh +358 400 600 264

   Jakelu:
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo luo arvoa omistamalla ja kehittämällä liiketoimintoja pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Omistettujen yritysten tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä pyrkien edelläkävijyyteen vastuullisuudessa. Aspo tukee liiketoimintojen menestystä ja kasvua oikeilla kyvykkyyksillä. Aspo-konsernilla on liiketoimintoja 18 eri maassa ja sen palveluksessa on yhteensä noin 900 ammattilaista.