Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Heli Arantola on nimitetty Leipurin Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja Aspon johtoryhmän jäseneksi

   Julkaistu 17.08.2020

   Aspo Oyj
   Pörssitiedote
   17.8.2020 klo 10.00

   Heli Arantola on nimitetty Leipurin Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja Aspon johtoryhmän jäseneksi

   Aspo-konserniin kuuluvan Leipurin Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Laavainen on irtisanoutunut ja jättää yhtiön. Leipurin hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden tohtori Heli Arantolan, joka aloittaa tehtävässään välittömästi.

   Heli Arantola on aiemmin toiminut muun muassa Fazer-konsernissa eri johtotehtävissä, kuten strategiajohtajana ja Fazerin pohjoismaisen myllyliiketoiminnan vetäjänä, sekä vastannut HKScanin koko tuotesalkusta ja tuotekehityksestä Pohjois-Euroopassa. Hänellä on myös vahva kokemus hallitustyöskentelystä eri yhtiöissä.

   ”Toivotamme Heli Arantolan lämpimästi tervetulleeksi Leipurin toimitusjohtajaksi ja Aspon johtoryhmän jäseneksi. Heli on toiminut Leipurin hallituksen jäsenenä vuodesta 2019, ja hänen soveltuvuutensa Leipurin johtoon on tullut todetuksi jo tämän ajan kuluessa. Hän on johtajana uudistaja ja osoittanut vahvaa strategista näkemystä sekä läpivientikykyä. Uskomme Helin olevan erinomainen valinta Leipurin toimitusjohtajaksi nopeasti muuttuvalla ja kehittyvällä elintarvike- ja leipomoalalla”, sanoi Leipurin hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen.

   ”Aloitan innolla uudessa roolissani Leipurin kansainvälisen tiimin vetäjänä. Tavoitteenamme on vahvistaa ja uudistaa Leipurin liiketoimintaa ajassa, jossa sekä kuluttajan käyttäytyminen, jakelun rakenteet että vastuullisuustavoitteet muuttuvat voimakkaasti”, sanoi Heli Arantola.

   Mikko Laavainen nimitettiin Leipurin toimitusjohtajaksi vuonna 2016. Hän luotsasi Leipurin liiketoimintaa haastavassa ja alati muuttuvassa markkinassa.

   ”Mikko Laavaisen toimitusjohtajakaudella Leipurin on läpikäynyt merkittävän transformaation suunnatessaan toimintaansa uusille liiketoiminta-alueille kuten foodservice-segmenttiin ja luopuessaan muun muassa lihateollisuutta palvelevista raaka-ainetoiminnoistaan. Haluan koko hallituksen puolesta kiittää Mikkoa hänen panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotan hänelle onnea tuleviin työtehtäviin”, sanoi Leipurin hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen.


   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja

   Lisätiedot:
   Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja ja Leipurin Oyj:n hallituksen puheenjohtaja,
   puh. +358 9 5211, +358 400 106 592, aki.ojanen@aspo.com  

   Jakelu:
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.