Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   ESL Shipping lunastaa m/s Alppilan

   Julkaistu 30.08.2019

   ASPO Oyj  
   Pörssitiedote    
   30.8.2019 klo 11.30

   ESL Shipping lunastaa m/s Alppilan

   Aspo-konserniin kuuluva ESL Shipping Oy on lunastanut itselleen m/s Alppila -aluksen SEB Leasing Oy:ltä. Lunastus tehtiin vuonna 2011 solmitun leasingsopimuksen ehtojen mukaisesti.

   M/s Alppila on ESL Shippingin asiakkaiden tarpeisiin suunniteltu itsepurkava kuivarahtialus, joka on rakennettu erityisesti Itämeren olosuhteisiin. Alus on talvivarusteltu Suomen olosuhteisiin ja kykenee operoimaan kaikkein pohjoisimmissakin satamissa. Laivan pituus on 156 metriä ja sen maksimisyväys on 9,4 metriä täydessä lastissa.

   Aluksen siirtyminen ESL Shippingin omistukseen parantaa yhtiön kannattavuutta jo vuoden 2019 toisen vuosipuoliskon aikana. 


   ASPO Oyj

   Aki Ojanen
   Toimitusjohtaja


   Lisätiedot:
   Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh. +358 9 5211, aki.ojanen@aspo.com
   Harri Seppälä, Aspo Oyj:n rahoitusjohtaja, puh. +358 9 521 4035, harri.seppala@aspo.com

   JAKELU:
   NASDAQ OMX Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.