Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspon vuoden 2023 vuosikertomus julkaistu

   Julkaistu 07.03.2024

   Aspo Oyj
   Pörssitiedote
   7.3.2024 klo 9.00

   Aspon vuoden 2023 vuosikertomus julkaistu


   Aspo-konsernin vuosikertomus vuodelta 2023 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla suomeksi osoitteessa aspo.fi ja englanniksi osoitteessa aspo.com. Vuosikertomus sisältää yhtiön strategia- ja liiketoimintakatsauksen, vastuullisuusraportin, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, hallituksen toimintakertomuksen sekä vuoden 2023 tilinpäätöksen.

   Tilinpäätös julkaistaan European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisesti ja se on saatavilla erillisenä XHTML-tiedostona, jossa päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä.

   Aspo on julkaissut myös erillisen palkitsemisraportin vuodelta 2023 yhtiön kotisivuilla.

   Aspon vuosikertomus kokonaisuudessaan sekä ESEF-raportti, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti ovat tämän tiedotteen liitteinä.

   Aspo Oyj
   Rolf Jansson
   toimitusjohtaja

   Lisätiedot:
   Rolf Jansson, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh +358 400 600 264, rolf.jansson@aspo.com

   Liitteet:
   Aspon Vuosi 2023 -julkaisu
   Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2023
   Palkitsemisraportti 2023
   XHTML-raportti

   Jakelu:
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo luo arvoa omistamalla ja kehittämällä liiketoimintoja pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Omistamiemme yritysten tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä ja pyrkivät edelläkävijyyteen vastuullisuudessa. Aspo tukee liiketoimintojen menestystä ja kasvua oikeilla kyvykkyyksillä. Aspo-konsernilla on liiketoimintoja 13 maassa, ja sen palveluksessa on yhteensä noin 700 ammattilaista.

    

   Liitteet