Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspon uusi toimitusjohtaja Rolf Jansson aloittaa 16.8.2021

   Julkaistu 09.08.2021

   Aspo Oyj
   Pörssitiedote
   9.8.2021 klo 12.00

   Aspon uusi toimitusjohtaja Rolf Jansson aloittaa 16.8.2021

    

   Aiemmin 24.3.2021 tiedotetun mukaisesti Rolf Jansson aloittaa monialayhtiö Aspon toimitusjohtajana nykyisen toimitusjohtaja Aki Ojasen jäädessä eläkkeelle. Nyt aikataulu on tarkentunut ja Jansson aloittaa 16.8.2021. Ojanen jää eläkkeelle 15.8.2021.

   Aspo tiedotti 12.11.2020, että toimitusjohtaja Aki Ojanen käyttää mahdollisuutta jäädä eläkkeelle vuonna 2021 täyttäessään kuusikymmentä vuotta. Sovitun aikataulun mukaisesti Ojanen jatkaa konsernin toimitusjohtajana ja tytäryhtiöiden hallitusten puheenjohtajana siihen asti, kunnes Jansson aloittaa tehtävässä.

   “Lämpimät kiitokset hallituksen ja kaikkien osakkeenomistajien puolesta Akille poikkeuksellisen pitkästä ja ansiokkaasta urasta Aspon toimitusjohtajana. Osakkeen arvon kasvattaminen vastuullisella tavalla on ollut onnistuneesti Aspon kulttuurin ytimessä. Tiedän, että Rolf on erittäin motivoitunut ottaessaan haasteen vastaan löytää Aspolle vieläkin tuloksellisempi vauhti hyödyntäen monialayhtiön mahdollisuuksia”, sanoi Aspon hallituksen puheenjohtaja Heikki Westerlund.

   ASPO OYJ
   Hallitus

   Lisätiedot:
   Heikki Westerlund, hallituksen puheenjohtaja, +358 50 5596580

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.


   JAKELU:        
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi