Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspon rahoitusjohtaja Harri Seppälä jättää tehtävänsä huhtikuussa 2020

   Julkaistu 10.10.2019

   ASPO Oyj  
   Pörssitiedote    
   10.10. 2019 klo 9.00

   Aspon rahoitusjohtaja Harri Seppälä jättää tehtävänsä huhtikuussa 2020

   Aspo Oyj:n rahoitusjohtaja ja johtoryhmän jäsen Harri Seppälä jättää tehtävänsä terveydellisistä syistä johtuen. Yhtiön ja Seppälän välisen sopimuksen mukaan hän jää pois tehtävästään huhtikuussa 2020.

   Harri Seppälä on työskennellyt Aspon rahoitusjohtajana vuodesta 2008 ja hän on vastannut myös yhtiön sijoittajasuhteiden hoitamisesta.

   ”Olemme hyvin kiitollisia Harrille hänen pitkästä urastaan ja vahvasta panoksestaan Aspon rahoitusjohtajana. Monialayhtiönä Aspon luonteeseen kuuluu rahoitus- ja pääomamarkkinoiden aktiivinen hyödyntäminen, ja Harrin ammattitaito on ollut yhtiöllemme ensiarvoisen tärkeä voimavara. Koko henkilökuntamme puolesta toivotan Harrille kaikkea hyvää jatkoon”, kommentoi Aspon toimitusjohtaja Aki Ojanen. 

   Aspo käynnistää uuden rahoitusjohtajan rekrytoinnin välittömästi.


   ASPO Oyj

   Aki Ojanen
   Toimitusjohtaja


   Lisätiedot:
   Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh. +358 9 5211, aki.ojanen@aspo.com

   JAKELU:
   NASDAQ OMX Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.