Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

   Julkaistu 09.09.2020

   ASPO Oyj
   Pörssitiedote
   9.9.2020 klo 14.00

   Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

   Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan valitaan 31.8.2020 päivätyn osakasluettelon perusteella neljän suurimman osakkeenomistajan nimeämät edustajat. Aspo Oyj:n neljä suurinta osakkeenomistajaa ovat nimenneet seuraavat jäsenet Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan:

   • Roberto Lencioni, Vehmaksen suku
   • Veronica Timgren, Nybergin suku mukaan lukien Oy Havsudden Ab
   • Pekka Pajamo, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
   • Annika Ekman, Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

   Lisäksi Aspon hallituksen puheenjohtaja Gustav Nyberg toimii toimikunnan asiantuntijana. Nimitystoimikunta valitsee puheenjohtajan järjestäytymiskokouksessaan.

   Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunta on yhtiökokouksen perustama yhtiön osakkeenomistajista tai osakkeenomistajien edustajista koostuva toimielin, jonka tehtävänä on valmistella varsinaiselle yhtiökokoukselle ehdotukset hallituksen jäsenten lukumääräksi, hallituksen kokoonpanoksi sekä hallituksen ja hallituksen valiokuntien jäsenten palkkioiksi. Nimitystoimikunta toimittaa ehdotuksensa vuoden 2021 varsinaiselle yhtiökokoukselle 1.2.2021 mennessä.


   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja

   Lisätiedot:
   Gustav Nyberg, hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 40 503 6420, gustav.nyberg@aspo.com  

   JAKELU:       
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.