Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspo osallistuu Garantian takaamaan 40 m€ ryhmäjoukkovelkakirjalainaan 15 m€ lainaosuudella

   Julkaistu 18.09.2019

   ASPO Oyj  
   Pörssitiedote    
   18.9.2019 klo 17.00

   Aspo osallistuu Garantian takaamaan 40 m€ ryhmäjoukkovelkakirjalainaan 15 m€ lainaosuudella

   Aspo Oyj osallistuu Vakuutusosakeyhtiö Garantian takaamaan 40 miljoonan euron ryhmäjoukkovelkakirjalainaan 15 miljoonan euron lainaosuudella. Lainan maturiteetti on viisi vuotta ja se lasketaan liikkeeseen 25.9.2019. Laina myytiin institutionaalisille ja muille ammattimaisille sijoittajille. Lainan kiinteä vuotuinen kuponkikorko on 0,75 prosenttia ja emissiokurssi on 99,673 prosenttia. Kuponkikoron lisäksi Aspo maksaa Garantialle vuotuista takausprovisiota.

   Lainaosuudesta saatavat varat käytetään konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin. Lainajärjestelyn avulla Aspo pidentää velkasalkkunsa maturiteettiprofiilia ja hajauttaa rahoituslähteitään.


   ASPO Oyj

   Aki Ojanen
   Toimitusjohtaja


   Lisätiedot:
   Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh. +358 9 5211, aki.ojanen@aspo.com
   Harri Seppälä, Aspo Oyj:n rahoitusjohtaja, puh. +358 9 521 4035, harri.seppala@aspo.com

   JAKELU:
   NASDAQ OMX Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.