Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspo-konserniin kuuluvan Telkon uudeksi toimitusjohtajaksi Mikko Pasanen

   Julkaistu 25.10.2019

   ASPO Oyj  
   Pörssitiedote    
   25.10. 2019 klo 9.00

   Aspo-konserniin kuuluvan Telkon uudeksi toimitusjohtajaksi Mikko Pasanen

   Aspo-konserniin kuuluvan Telkon Oy:n toimitusjohtajaksi ja Aspo-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 28.10.2019 alkaen KTM Mikko Pasanen (s.1973).

   Pasanen on viimeksi toiminut K-ryhmässä Onninen Oy:n toimitusjohtajana sekä ammattiasiakaskaupan johtajana. Pitkän Kesko-uransa aikana hän toiminut useissa johtotehtävissä, muun muassa maajohtajana Venäjällä. Hänellä on kansainvälistä kokemusta myös Outokumpu-konsernista.

   ”Telko on kehittynyt johtavaksi kemikaalien ja muovituotteiden jakelijaksi Pohjois-Euroopassa sekä itämarkkinoilla. Toimialalla uusien palveluiden, lisäarvotuotteiden ja kierrätysperäisten raaka-aineiden osuuden lisääminen on tärkeää Telkon strategian toteuttamisessa sekä kannattavuuden parantamisessa. Mikon pitkä ura B-to-B-liiketoiminnassa ja hänen vahva kokemuksensa itämarkkinoista sopii erinomaisesti Telkon seuraavaan kehitysvaiheeseen. Toivotamme Mikon lämpimästi tervetulleeksi Aspo-konserniin”, sanoo Aspo-konsernin toimitusjohtaja ja Telko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen.

    

   ASPO Oyj

   Aki Ojanen
   Toimitusjohtaja


   Lisätiedot:
   Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja ja Telko Oy:n hallituksen puheenjohtaja,
   puh. +358 9 5211, aki.ojanen@aspo.com

   JAKELU:
   NASDAQ OMX Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.