Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Lehdistötiedotteet

   Kutsu Aspon pääomamarkkinapäivään 2024

   Julkaistu 28.03.2024

   Aspo Oyj
   Lehdistötiedote
   28.3.2024 klo 10.00

   Kutsu Aspon pääomamarkkinapäivään 2024

   Aspo kutsuu sijoittajat, analyytikot ja median edustajat vuoden 2024 pääomamarkkinapäiväänsä. Tilaisuus järjestetään Helsingissä ja sitä on mahdollista seurata myös suorana webcast-lähetyksenä.

   Päivä:
   Tiistai 14.5.2024

   Paikka:
   Allas Sea Pool ravintola, Katajanokanlaituri 2A, Helsinki

   Aika
   9.15          Rekisteröitymiset
   9.30          Esitykset
   12.00          Lounas
   n. 12.30 alkaen Laivakierrokset

   Aspon toimitusjohtaja Rolf Jansson isännöi tilaisuuden yhdessä johtoryhmän jäsenten kanssa ja kertoo ajankohtaista tietoa yhtiön liiketoiminnoista, strategiasta ja taloudellisesta kehityksestä. Esitykset pidetään englanniksi. Jokaisen esityksen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä myös kirjallisesti webcast-alustan kautta.

   Esitysten jälkeen ohjelmassa on lounas ja mahdollisuus vierailla m/s Electramarilla, joka on ensimmäinen AtoB@C Shippingin tilaamista kahdestatoista sähköhybridialuksesta. Alus kiinnitetään Helsingin Katajanokalle Allas Sea Poolin ulkopuolelle.

   Tarkempi esitysagenda ja linkki verkkolähetykseen ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla www.aspo.filähempänä tapahtuman ajankohtaa. Tapahtumapäivänä julkaistaan pörssitiedote tilaisuudessa käsiteltävistä aiheista, ja esitysmateriaali julkaistaan Aspon verkkosivuilla.

   ASPO OYJ
   Rolf Jansson
   toimitusjohtaja

   Lisätietoja

   Susanna Kemppinen, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Aspo Oyj, puh. 040 338 0102. susanna.kemppinen@aspo.com

   Jakelu: 
   Keskeiset tiedotusvälineet 
   www.aspo.fi 

   Aspo luo arvoa omistamalla ja kehittämällä liiketoimintoja pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Omistettujen yritysten tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä pyrkien edelläkävijyyteen vastuullisuudessa omilla toimialoillaan. Aspo tukee liiketoimintojen menestystä ja kasvua oikeilla kyvykkyyksillä. Aspo-konsernilla on liiketoimintoja 13 eri maassa ja sen palveluksessa on yhteensä noin 700 ammattilaista. 

    

   Liite