Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Lehdistötiedotteet

   Kutsu Aspon pääomamarkkinapäivään 1.12.2021

   Julkaistu 22.11.2021

   Aspo Oyj
   Lehdistötiedote
   22.11.2021 klo 09.45

   Kutsu Aspon pääomamarkkinapäivään 1.12.2021

   Aspo kutsuu sijoittajat, analyytikot ja median edustajat pääomamarkkinapäivään (CMD), joka järjestetään aiemmin tiedotetun mukaisesti keskiviikkona 1.12.2021. Tilaisuus alkaa klo 13.00 ja päättyy viimeistään klo 15.30.

   Tilaisuudessa esitellään konsernin strategiaa ja Aspon liiketoimintojen nykytilaa sekä tulevaisuudennäkymiä. Tilaisuudessa esiintyvät konsernin toimitusjohtaja Rolf Jansson ja Aspon omistamien liiketoimintojen toimitusjohtajat Matti-Mikael Koskinen, Mikko Pasanen ja Heli Arantola. Tilaisuus on suomenkielinen ja esitysmateriaalit ovat englanniksi.

   Tilaisuutta voi seurata suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa https://aspo.videosync.fi/cmd-2021. Institutionaaliset sijoittajat, analyytikot ja median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen myös paikan päällä Sanomatalossa Flikin Eliel Studiossa Helsingissä. Pyydämme studiolle saapuvia ilmoittautumaan viimeistään 29.11.2021 Johanna Ahtiaiselle (johanna.ahtiainen@aspo.com).

   Yhtiön johto vastaa tilaisuuden lopussa järjestettävässä Q&A-osuudessa heille esitettyihin kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää myös webcast-alustan kautta koko tilaisuuden ajan. Kaikki esitykset tallennetaan ja ne ovat saatavilla Aspon verkkosivulla tilaisuuden jälkeen.

   Tapahtumapäivän aamuna julkaistaan pörssitiedote tilaisuudessa käsiteltävistä aiheista.

   ASPO OYJ

   Rolf Jansson
   toimitusjohtaja

   Lisätietoja:
   Keijo Keränen, rahoitusjohtaja, +358 400 955 821, keijo.keranen@aspo.com

   JAKELU:        
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.