Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Lehdistötiedotteet

   Aspon tytäryhtiö Leipurin on sopinut Hässleholminvarastokiinteistönsä myynnistä ja takaisinvuokrauksesta

   Julkaistu 20.03.2023

   Aspo Oyj
   Lehdistötiedote
   20.3.2023 klo 17.15


   Aspon tytäryhtiö Leipurin on sopinut Hässleholmin varastokiinteistönsä myynnistä ja takaisinvuokrauksesta

   Aspon tytäryhtiö Leipurin on sopinut Hässleholmissa Ruotsissa sijaitsevan varastokiinteistönsä myynnistä ja takaisinvuokrauksesta. Kiinteistö tuli Leipurin omistukseen Kobia-yritysoston yhteydessä 1.9.2022. Ostaja on ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö JS Fastigheter. Kiinteistön myyntihinta on 25 miljoonaa Ruotsin kruunua.

   Myynti ja takaisinvuokraus -transaktion myötä Aspo kirjaa noin 0,1 miljoonan euron myyntivoiton. Sopimuksen ehtojen mukaisesti Leipurin vuokraa kiinteistön viideksi vuodeksi ja lisäksi sopimuksessa on optio viidestä seuraavasta vuodesta.

   Järjestely on lähes kustannusneutraali, sillä omistetun kiinteistön poistot korvautuvat vastaavansuuruisilla vuokratun omaisuuden poistoilla ja korkokuluilla.

   “Olen iloinen nopeasta edistymisestämme, ja tämä myynti ja takaisinvuokraus on jo toinen samankaltainen transaktio, jonka olemme toteuttaneet Leipurin Ruotsin kiinteistöistä. Jatkamme markkinoiden kartoitusta muiden Kobia-yritysoston myötä omistukseemme siirtyneiden kiinteistöjen osalta”, kertoo Aspon toimitusjohtaja Rolf Jansson.


   Aspo Oyj


   Lisätiedot:
   Rolf Jansson, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh +358 400 600 264, rolf.jansson@aspo.com

   Jakelu:
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo luo arvoa omistamalla ja kehittämällä liiketoimintoja pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Omistettujen yritysten tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä pyrkien edelläkävijyyteen vastuullisuudessa. Aspo tukee liiketoimintojen menestystä ja kasvua oikeilla kyvykkyyksillä. Aspo-konsernilla on liiketoimintoja 18 maassa ja sen palveluksessa on yhteensä noin 940 ammattilaista.