Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Lehdistötiedotteet

   Aspo on myynyt Kauko Oy:n Signal Partners Oy:lle

   Julkaistu 01.11.2022

   Aspo Oyj
   Lehdistötiedote
   1.11.2022 klo 08:30

   Aspo on myynyt Kauko Oy:n Signal Partners Oy:lle

    

   Aspo on tänään saanut päätökseen Kauko Oy:n myynnin Signal Partners Oy:lle. Signal Partners on suomalainen mobiliteettiin, tietoverkkoihin sekä niiden suunnitteluun ja ylläpitoon keskittynyt ratkaisujen ja palvelujen tuottaja.

   “Olen erittäin tyytyväinen, että Kaukolle on löytynyt uusi omistaja. Uskon, että Signal Partnersilla on sekä halua että kyvykkyyksiä jatkaa Kaukon pitkäjänteistä kehittämistä. Kiitän toimitusjohtaja Juha Rytköstä hyvästä työstä Kaukon strategian toteuttamiseksi”, sanoi Aspo-konsernin toimitusjohtaja Rolf Jansson.

   Kauko toimii vaativien työympäristöjen asiantuntijana rakentaen älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti haastavissakin työskentelyolosuhteissa. Kaukolla on 22 työntekijää ja sen vuoden 2021 liikevaihto oli noin 13 miljoonaa euroa. Joulukuussa 2021 Aspo tiedotti, että Kauko on määritelty Aspon ydinliiketoiminnan ulkopuoliseksi ja aloitti strategisten vaihtoehtojen kartoittamisen.

   Yritysjärjestelystä aiheutuu noin 1 miljoonan euron kulut sisältäen myyntitappion ja transaktiokustannukset.


   Aspo Oyj

   Rolf Jansson
   toimitusjohtaja

   Lisätietoja:
   Rolf Jansson, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh +358 400 600 264


   JAKELU:        
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi

   Aspo luo arvoa omistamalla ja kehittämällä liiketoimintoja pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Omistettujen yritysten tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä pyrkien edelläkävijyyteen vastuullisuudessa omilla toimialoillaan. Aspo tukee liiketoimintojen menestystä ja kasvua oikeilla kyvykkyyksillä. Aspo-konsernilla on liiketoimintoja 18 eri maassa ja sen palveluksessa on yhteensä noin 900 ammattilaista.