Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Pörssitiedotteet

   Aspon tilinpäätös, toimintakertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvitys 2016 on julkaistu

   Julkaistu 15.03.2017

   Aspo-konsernin Vuosi 2016 -esite sisältäen tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen on julkaistu yhtiön kotisivuilla www.aspo.fi. Vuosiesitteen voi tilata painotuotteena joko yhtiön kotisivuilta, puhelimitse numerosta (09) 521 4100 tai sähköpostitse viestinta@aspo.com. Pdf-versio on tämän tiedotteen liitteenä. Lisäksi yhtiön kotisivuilla on julkaistu Aspo - Ajassa 2016 -julkaisu, jossa esitetään Aspon avainluvut 2016 ja kerrotaan lyhyesti konsernin tapahtumista ja liiketoiminnasta.

   Aspo on julkaissut myös erillisen selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvityksen vuodelta 2016 yhtiön kotisivuilla www.aspo.fi > Aspo yrityksenä > Hallinnointiperiaatteet.

   Raportit on julkaistu suomeksi ja englanniksi.

   ASPO OYJ

   Aki Ojanen
   toimitusjohtaja   LIITTEET
   Vuosi 2016 -esite

   Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.
   Lisätiedot:
   Sijoittajaviestintä: Harri Seppälä, rahoitusjohtaja, puh. +358 400 617 201, harri.seppala@aspo.com  
   JAKELU:      
   Nasdaq Helsinki
   Keskeiset tiedotusvälineet
   www.aspo.fi