Tilaa päivityksiä

   Viimeisimmät julkaisut

   Julkaisujen aiheita

   Ajankohtaista

   Yhdessä asiakkaiden kanssa – Leipurin 100 vuotta

   Julkaistu 14.02.2017

   Leipurin on palvellut asiakkaita jo Suomen itsenäisyyden alkuajoilta, 100 100v_logo_4-color_rgb.pngvuoden ajan. Toimintaa värittää ainutlaatuinen historia – Leipurin on aidosti suomalainen, leipuriasiakkaiden perustama yritys. Se elää asiakkaiden menestyksen mukaan. ”Vain silloin, kun asiakkaamme menestyy, mekin voimme menestyä”, toteaa Johan Zilliacus, varatoimitusjohtaja, joka vastaa Leipurin West markkinoiden liiketoiminnasta.Tulevaisuudessakin Leipurin toiminta perustuu alkuperäisiin juuriin, asiakaslähtöiseen tapaan toimia. Uudistetun kasvustrategian mukaisesti Leipurin palvelee leipomoasiakkaiden lisäksi myös kodin ulkopuolisen syömisen (out of home, OOH) markkinoilla.Se tuo yli 250 toimittajakumppanin kautta tämän hetken trendit ja laajan tuotevalikoiman kansainvälisesti.

   Uudistunut Leipurin

   Leipomoala muuttuu ruokatrendien myötä jatkuvasti. Terveellisyys, tuoreus, itsensä hemmottelu sekä välipalojen syönti ovat tärkeimpiä nyt vallalla olevia, kuluttajien ostoja ohjaavia mieltymyksiä . Mikko Laavainen, Leipurin toimitusjohtaja kiteyttää: ”Me Leipurin Oyj:llä seuraamme jatkuvasti markkinoiden muutoksia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajan hermolla olevia, parhaita leivonnan ja herkuttelun konsepteja. Tehtävämme on antaa asiakkaille ideoita, kehittää tarjoomaa ja varmistaa heidän liiketoimintansa onnistuminen – kaikilla markkinoilla, missä toimimme.”

   Kuluttajatrendien ja -tarpeiden ymmärtäminen luo asiakkaille uusia mahdollisuuksia erottautua ja kasvattaa liiketoimintaa yhdessä Leipurin kanssa. Varsinkin, jos liiketoiminta liittyy leipomo- ja konditoria-alalle, elintarviketeollisuuteen tai kodin ulkopuolisen syömisen (out of home, OOH) markkinoille.

   ”Olemme innoissamme uudesta raikkaasta brändi-ilmeestä, minkä julkistimme verkkosivuilla. Se havainnollistaa omistautumistamme kehittää jatkuvasti tuoretta ja ajankohtaista asiantuntijuutta, liiketoimintaa ja kasvua asiakkaille”, lisää Mika Coles, Leipurin markkinointijohtaja.

   Eteenpäin suuntautuva ja luotettava, silti varsin tunnistettava

   Leipurin arvostaa 100-vuotista taivaltaan ja panostaa tulevaan – mahdollistaakseen lisää menestystä asiakkailleen. Leipurin panostaa asiakastarpeiden ymmärtämiseen, jotta se voi tarjota asiantuntijuutta ja uusia ideoita liiketoimintaan.Asiakkaiden menestys on myös Leipurin menestys.

    

   Leipurin lyhyesti:

   Leipurin on ainutlaatuinen ratkaisujen tarjoaja leipomo- ja konditoriatuotteiden, elintarviketeollisuuden sekä uudistetun strategian mukaisesti myös kodin ulkopuolisen syömisen (out of home, OOH) markkinoilla. Leipurin tarjoamat ratkaisut käsittävät muun muassa tuotevalikoiman kehityksen, reseptiikan, raaka-aineet, koulutuksen ja laitteet aina myyntipisteiden suunnitteluun saakka. Osana kokonaisratkaisuja Leipurin suunnittelee, toimittaa ja huoltaa leipomoteollisuuden valmistuslinjoja, paistopisteitä sekä muita elintarviketeollisuudessa tarvittavia koneita ja laitteita. Leipurin raaka-aineita ja koneita toimittavat kumppanit ovat alansa johtavia kansainvälisiä valmistajia. Leipurin toimii Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Puolassa, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä. www.leipurin.com